Hierojat

Kimmo

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Savon ammatti -ja aikuisopistolta vuonna 2018, jossa osana koulutusta suoritin kivun hoidon erikoisammattitutkinnon. Harjoittelujakson tein Kuopion Palloseuralla urheilijoiden parissa. Oman liikuntataustani myötä ymmärrän hyvin erilaisten urheilulajien vaikutukset lihaksiin sekä osaan myös neuvoa tilannekohtaisesti sopivat venytykset ja kehonhuoltovinkit.

Pyrin tekemään ongelmanratkaisukeskeistä käsittelyä, jossa käytän usein hankausotteita, mobilisointia, lihaskalvohierontaa sekä urheiluhieronnasta tuttuja otteita parhaimman tuloksen saavuttamiseksi.

Hierontani ovat tehokkaita ja lihasta kuuntelevia. Olen aina valmis kokeilemaan uutta ja löytämään kunkin asiakkaan kanssa sopivimman tavan kehon käsittelylle. Olen omimmillani lapojen seudun ja olkapään sekä lantion seudun käsittelyissä. Minusta on antoisinta työskennellä ihmisten kanssa, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan ja joilla on halua oppia huoltamaan myös itsenäisesti kehoaan. 


Tiia

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi vuonna 2009 Kuopion Hierojakoulusta ja olen siitä saakka toiminut aktiivisesti hierojana. Lisäksi olen erikseen kouluttautunut purentalihasten käsittelyyn. Hieronnoissani käytän klassista hierontaa, reilusti hankausotteita (kuivahierontaa), mobilisointia sekä alueellisesti fascia-käsittelyä.

Olen omimmillani niska-hartiaseudun parissa. Etenkin päänsäryt, purentavaivat sekä käsien puutumiset ovat minun vahvuusalueillani. Toki pitkän kokemuksen kautta osaamista löytyy monipuolisesti koko kehon käsittelyyn.

Tärkeässä roolissa on myös haluni motivoida asiakkaita omaan kehonhuoltoon neuvomalla tapauskohtaisesti sopivia venytyksiä ja muita itsehoidon tekniikoita. Toivon myös, että pystyn auttamaan asiakkaita ymmärtämään omaa kehoaan paremmin ja pitämään itsestään kokonaisvaltaisesti huolta.

Lue lisää meistä täältä.