Fascia krapa

14,90

Fascia krapa tai toiselta nimitykseltään Gua-Sha krapa, on oiva väline fascioiden käsittelyyn. Krapan avulla pääset käsittelemään lempeästi mutta tarvittaessa myös napakasti koko kehon aluetta. Krapa on muotoiltu niin, että sillä saadaan hyvin liikettä lihaskalvoihin kehon eri osissa.

Tuotetilauksilla kiinteät toimituskulut 4,90€.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): fk101 Osastot: ,

Kuvaus

Krapa on muotoiltu niin, että sillä saadaan hyvin liikettä lihaskalvoihin kehon eri osissa. Krapa käsittelyllä vilkastutat aineenvaihduntaa ja saat lihaskalvokerrosten väliin liikettä, mikä vapauttaa myös alla olevia lihaksia. Pienenä kehonhuoltovälineenä se kulkee mukana mihin tahansa vaikka taskussa.

Fascia krapa soveltuu erinomaisesti niskan ja purentalihasten käsittelyyn, mutta sitä voidaan soveltaa monipuolisesti kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon.

Fascia krapa on valmistettu 100% jade kivestä. Krapa lämpenee kehonlämmöstä ja on siten erittäin miellyttävä käyttää. Krapaa käytetään pääsääntöisesti iholla ilman öljyä tai rasvaa, jotta saadaan aikaiseksi mahdollisimman hyvä kitka ja siten tarpeellista liikettä lihaskalvoihin.

Lisätiedot

Paino 0.110 kg