Koronatilanne ja hieronnat

Otamme vallitsevan koronatilanteen huomioon Hieronta Rytmin toiminnoissa. Kiinnitämme entistä tarkempaa huomiota toimitilojemme aseptiikkaan. Desinfioimme asiakaspaikan jokaisen asiakkaan jälkeen, mikä on rutiinitoimenpide normaalissakin arjessa. Lisäksi desinfioimme myös muita kosketuspintoja. Asiakkailla on mahdollisuus pestä kätensä hierontaan saavuttaessa ja tiloissamme on saatavilla myös käsidesiä.

Meillä itsellämme on valmius käyttää kasvomaskia hierontojen aikana. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä myös asiakkaillemme, mutta päätöksen sen käyttämisestä teet itse. Voit nauttia meillä hieronnasta myös ilman maskia. Tarkastelemme vallitsevaa epidemiatilannetta viikoittain ja muutamme käytäntöjämme tarpeen mukaan.

Lähikontakti hierontatilanteessa tapahtuu pienessä tilassa ja on pitkäkestoinen. Tästä syystä paras suojautuminen virustartuntaa vastaan saavutetaan sillä, että hierontaan tullaan täysin terveenä ja huolehditaan hyvästä käsihygieniasta.

Sitoudumme myös perumaan aikasi, mikäli tunnemme olomme vähänkään kipeäksi. Siirräthän sinäkin aikaasi, mikäli tunnet pieniäkään sairauden tai koronaviruksen oireita. Voit perua aikasi varausvahvistuksesta löytyvän peruutuslinkin kautta. Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Emme veloita peruuntuneista ajoista maksua.

Suosittelemme asiakkaillemme koronavilkku -sovelluksen käyttöä tiloissamme.