e-lahjakortti

Alkaen: 45,00

e-lahjakortti valitsemaasi hierontaan. Lähetämme e-lahjakortin sähköpostiisi, jonka jälkeen voit tulostaa lahjakortin tai lähettää sen eteenpäin lahjakortin saajalle haluamanasi ajankohtana. Lahjakortit ovat voimassa 6 kk ja ne voi käyttää kummalle hierojalle tahansa (pl. purentalihaskäsittelyt vain Tiialle).

Poista
Tuotetunnus (SKU): elk1 Osastot: ,

Kuvaus

e-lahjakortti valitsemaasi hierontaan. Lähetämme e-lahjakortin sähköpostiisi pääsääntöisesti 24h kuluessa tilauksen saapumisesta. Mikäli tarvitset lahjakortin pikaisesti olethan meihin yhteydessä puhelimitse. Voit tulostaa lahjakortin tai lähettää sen eteenpäin lahjakortin saajalle haluamanasi ajankohtana. Lahjakortit ovat voimassa 6 kk ja ne voi käyttää kummalle hierojalle tahansa (purentalihaskäsittelyt vain Tiialle). Huom! 110min aika tarjolla vain klassiseen hierontaan.

Voit valita samalle lahjakortille useammankin hoidon määrää muuttamalla tai voit tilata useampia erillisiä lahjakortteja samalla tilauksella. Mainitsethan lahjakortin saajan/saajat tilauksen kommentit -kentässä laskutustiedot sivulla.

Voit myös mainita kommenttikentässä milloin olet antamassa lahjakortin lahjansaajalle, jolloin voimme merkata kyseisen päivän voimassaolon ensimmäiseksi päiväksi. Muussa tapauksessa lahjakortti on voimassa toimituspäivästä alkaen.

Lisätiedot

Palvelu

Klassinen hieronta, Purentalihasten käsittely, Raskausajan hieronta

Aika

50min, 80min, 110min