Hierontapallo

9,90

Hierontapallo tai toiselta nimitykseltään fasciapallo on tarkoitettu monipuoliseen kehonhuoltoon. Palloa käytetään kehon hierontaan sekä lihaskalvojen eli fascioiden käsittelyyn. Palloa on saatavilla kolmessa eri värissä. Tuotteen koko: ∅ 6,3cm

Tuotetilauksilla kiinteät toimituskulut 4,90€.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Hierontapallo tai toiselta nimitykseltään fasciapallo on tarkoitettu monipuoliseen kehonhuoltoon. Palloa käytetään kehon hierontaan sekä lihaskalvojen eli fascioiden käsittelyyn. Pallo ei anna juuri periksi, joten se soveltuu mitä parhaiten lihasten käsittelyyn. Parhaimman tuloksen saat käsittelemällä pallolla kehoasi seinää tai lattiaa vasten.

Pallo kulkee kätevästi mukana pienen kokonsa vuoksi, joten saat aina helposti mukaasi monikäyttöisen kehonhuoltovälineen!

Säännöllinen pehmytkudosten sekä fascioiden käsittely hierontapallolla parantaa lihasten ja nivelten toimintaa. Pallo on halkaisijaltaan n. 6cm ja valmistettu jämäkästä silikonikumista. Siinä on nihkeä pinta, joten pallolla saa hyvän otteen ihoa vasten. Palloa on saatavilla kolmessa eri värissä.

Lisätiedot

Paino 0.150 kg
Mitat 6.3 × 6.3 × 6.3 cm
Väri

Harmaa, Violetti, Musta