Tietoa meistä

Hieronta ja Kehonhuolto Rytmillä työskentelee Tiia ja Kimmo. Yrityksemme on ollut toiminnassa vuoden 2018 syksystä alkaen. Toimintamme lähti ajatuksesta luoda hierontapaikka, jossa asiakkaat saavat monipuolista ja asiantuntevaa hierontapalvelua ja kehonhuollon ohjausta. Olemme halunneet luoda lämminhenkisen ja rauhoittavan ympäristön, jossa meidän itsemme on hyvä työskennellä ja jonne asiakkaiden on miellyttävä tulla. Vaikka olemmekin luoneet lempeät puitteet hoidoille, emme kuitenkaan tee ns.hemmotteluhoitoja.

Palveluihimme kuuluu klassinen hieronta, purentalihasten käsittely sekä raskausajan hieronta. Klassisen hieronnan lisänä käytämme tarvittaessa mobilisointia, lihaskalvohierontaa, aktiivisia venytyksiä sekä urheiluhieronnasta tuttuja otteita. Voimme myös ohjata sinulle tapauskohtaisesti venytyksiä ja liikkeitä omaan kehonhuoltoon.

Meidän mielestämme hyvä hoito koostuu kokonaisuudesta. Elämme itse kiireisiä ruuhkavuosia ja ymmärrämme hyvin, miten eri elämäntilanteet ja kiire vaikuttavat itsestä huolehtimiseen ja oman ajan rajallisuuteen. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden tulla luoksemme kehon ammattimaiseen käsittelyyn, mutta samalla haluamme suoda myös aikaa rentoutua ja kuunnella omaa kehoa. Pyrimme kannustamaan omaan kehonhuoltoon ja voimme neuvoa halutessasi helppoja ja tilanteeseesi sopivia itsehoitokeinoja.

Meille kummallekin kokonaisvaltainen hyvinvointi on isossa roolissa ja haluamme työssämme Rytmillä jakaa myös samaa ajatusta asiakkaillemme. Kuten jo aikaisemminkin totesimme, kiireiset ruuhkavuodet ovat tuoneet meidänkin hyvinvoinnin rutiineihin muutoksia ja oman kehonhuollon merkitys on korostunut. Ennen taaperoarkea Kimmo oli aktiivinen liikkuja, mutta nyt on pitänyt opetella uusia keinoja itsestä huolehtimiseen. Tiia puolestaan on saanut opetella, miten tärkeää on ottaa omaa aikaa. Meiltä kummaltakin löytyy kokemusta monien urheilulajien parista mm. kiipeilystä, pyöräilystä, pallopeleistä, lihaskuntoharjoittelusta, vaeltamisesta, joogasta ja pilateksesta. Jokaisen on kuitenkin muutettava tottumuksiaan elämän tilanteen mukaan ja löydettävä juuri tähän hetkeen sopivat keinot omaan kehonhuoltoon omien resurssien mukaisesti. Tällä hetkellä yritämme löytää illoistamme edes puolisen tuntia omaan kehonhuoltoon kuten kahvakuulailuun tai hierontarullilla ja palloilla käsittelyyn.

Täytäthän asiakaslomakkeen tullessasi meille ensimmäistä kertaa hierontaan. Rauhallisessa aulassamme voit nauttia kupposen teetä ennen hierontaa tai tasoitella oloa käsittelyn jälkeen. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tarjoamiimme palveluihin!